Kies voor Spek kozijntechniek:

Deuren en kozijnen

Spek Kozijntechniek levert deuren en kozijnen op maat. Zowel voor binnen als buiten. Gaat het om een nieuwbouwwoning of renovatie van een bestaande woning? Wij zorgen ervoor dat uw deuren en kozijnen in de perfecte afmeting gemaakt worden.

Exact op maat door computergestuurde productie
Kozijnen van Spek Kozijntechniek worden vervaardigd met de modernste machinetechniek. Ons nieuwe bedrijfspand in Ouderkerk aan den IJssel voorziet hierin. Wat dit voor u betekent? Dat uw kozijn of deur met één proces van een geschaafde balk in pasklare onderdelen wordt omgezet. Nauwkeuriger kan het niet. Ons materieel levert als het ware een bouwpakket, compleet met sponningen, contramallen en krozingen voor hang- en sluitwerk. Omdat hier geen handwerk aan te pas komt, zijn de afmetingen van uw kozijn of deur perfect conform de overeengekomen bouwtekeningen. Gereed voor plaatsing dus!

Iedere kozijn per stuk of in veelvoud
Heeft u slechts een enkele deur of kozijn nodig en bent u bang voor hoge kosten? Dat is nergens voor nodig, want de koppeling tussen onze software en de machine laat ons complexe producten per stuk produceren. Niets is ons te gek. Heeft u dus specifieke wensen of kunt u wel wat advies bij een bepaald vraagstuk gebruiken? Laat het ons dan weten. Wij denken met u mee, en vinden altijd een passende kozijnoplossing.

Neem contact met ons op voor al uw vragen over houten kozijnen en deuren.

Spek Kozijntechniek
Zijdepark 4
2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

Plan direct uw route